Kaiku järjestää pöytätennisjunioreiden SM-kisat

0

KOSKI. Kosken Kaiun pingisnuoret pääsevät esittelemään taitojaan kotikentällä ensi viikonloppuna, kun Kaiku järjestää liikuntahallissa 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisat. Kotiseuralla on kova tavoite, sillä Kaiku tähtää mestaruuksiin kaikissa poikaluokissa.

Koskelaiset saavat vetoapua 11-vuotiaasta helsinkiläisestä Sam Khosravista, joka halusi viime kesänä edustaa Kaikua. Sam pelaa 15-vuotiaiden joukkuekisaa Alex Naumin ja Esa Kanasuon kanssa ja 13-vuotiaiden joukkuekisaa Vesalaisen kaksosten Matiaksen ja Rasmuksen kanssa. Alex ja Sam ovat ikäluokkiensa ykkössijoitetut pelaajat ja kaksikko pelaa yhdessä myös 15-vuotiaiden nelinpeliä.

–Meillä on aika kiva tilanne, kun esimerkiksi 13-vuotiaiden joukkuekisassa meillä on kisan nuorin kokoonpano. 15-vuotiaissa voisimme vielä ottaa joukkuekisaan pingiskoulumme vetäjän Miro Seitzin, sanoo Kaiun puheenjohtaja Esko Heikkinen.

Juniori-SM vetää Koskelle pelaajia paljon, joten kisapäivät tulevat olemaan pitkiä. Sekä lauantaina että sunnuntaina pelataan aamuyhdeksästä iltaan saakka.