Kampaamo veljentytölle ja ala vaihtoon

0
Merja Saura myi kampaamonsa veljentyttö Sanni Ekolle ja suuntaa opiskelemaan verhoilua ja ikkunoiden entisöintiä.
Merja Saura myi kampaamonsa veljentyttö Sanni Ekolle ja suuntaa opiskelemaan verhoilua ja ikkunoiden entisöintiä.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Merja Sauraa ja Sanni Ekoa yhdistää muutama muukin asia kuin sukulaisuus. Kumpikin on parturi-kampaaja, mutta kumpikin harkitsi myös maalarin ammattia. Lisäksi Saura oli 21-vuotias laittaessaan pystyyn oman kampaamon. Saman ikäinen siis kuin Eko nyt ostettuaan Sauran kampaamon.

Sauralla on eläkeikään kahdeksan vuotta, mutta hän halusi lähteä kokeilemaan vielä jotain muutakin. Taustalla vaikutti myös herkistyminen kampaamotuotteille. Eko puolestaan työskenteli turkulaisessa kampaamossa, mutta tarttui rohkeasti tädiltään saamaan tarjoukseen ostaa tämän kampaamo.

Saura hykertelee tyytyväisyyttä, kun liike siirtyy sukulaistytölle. Hän toteaa kaupan käyneen kivuttomasti, vaikka paperisodan määrä yllättikin.

 

Lue lisää 28.03.2017 lehdestä