Rattijuoppo kahdesti kiinni Aurassa

0

AURA. Poliisi korjasi Aurassa torstaiyönä talteen ajokortittoman  auralaismiehen, joka tavoitettiin samana yönä jo toistamiseen  humalassa ajamisesta. Samalla tuli ilmi kolmaskin rötös.

Poliisille ilmoitettiin Aurassa hurjastelevasta autoilijasta myöhään keskiviikkona. Partio tapasi hieman ennen puolta yötä Sillankorvantiellä autoilleen parikymppisen paikkakuntalaisen miehen, joka puhalsi alkometriin 0.51 mg/l tuloksen. Miehellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajokorttia.

Mies kuljetettiin Turkuun tarkkuusalkometritestiin ja kuulusteluun, jonka jälkeen hänet päästettiin menemään.

Poliisipartio ei ehtinyt vielä lähteä Aurasta, kun sama mies oli taas autoineen liikkeellä. Auto pysäytettiin kello 1.50 aikaan, jolloin mies puhalsi 0.34 mg/l.

Tällä kertaa mies joutui jäämään säilöön tarkkuusalkometritestin jälkeen. Yön aikana selvisi myös, että aikaisemmin illalla mies oli käynyt paikallisella huoltoasemalla tankkaamassa autonsa ja poistunut maksamatta.