Tarvasjoen ysiluokkalaiset tekivät aloitteen frisbeegolfradasta

0
Kuntalaisaloitteen allekirjoittaneet Elias Hirvensalo, Roni Tuominen, Marcus Mustamäki, Lenni Lehtonen ja Tiitus Hannula kävisivät mielellään pelaamassa frisbeegolfia.
Kuntalaisaloitteen allekirjoittaneet Elias Hirvensalo, Roni Tuominen, Marcus Mustamäki, Lenni Lehtonen ja Tiitus Hannula haluaisivat käydä pelaamassa frisbeegolfia.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen koulun yhdeksäsluokkalaisten aktiivisuus saattaa poikia paikkakunnalle oman 9-väyläisen frisbeegolfradan. Ysiluokkalaisten tekemä kuntalaisaloite radasta sai ainakin Liedon kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalta myötämielisen vastaanoton.

Lautakunta toivoo aloitteen tekijöiltä vielä rahoitus- ja talkootyösuunnitelmaa, jotta hanketta voitaisiin lähteä viemään eteenpäin.

Aloitteen allekirjoittaneet Tiitus Hannula, Roni Tuominen, Elias Hirvensalo, Marcus Mustamäki ja Lenni Lehtonen ovat kaavailleet, että paikallisia yrityksiä kysyttäisiin radalle sponsoriksi. Radan toteutukseen he arvelevat löytyvän talkoovoimia yläkoululaisista, urheiluseuroista ja muista vapaaehtoisista.

Lue lisää 24.03.2017 lehdestä