Elisenvaaran kulttuuriviikko alkoi: luvassa vielä vaikka mitä

0
Lukion ilmaisutaidon ryhmä teki viime itsenäisyysjuhlaan modernisoidun version Tuntemattomasta sotilaasta. Näytelmä kuvaa Pokemonien metsästystä. Uusintaesitys nähtiin kulttuuriviikon avajaisissa. Kuva: Kiti Salonen
Lukion ilmaisutaidon ryhmä teki viime itsenäisyysjuhlaan modernisoidun version Tuntemattomasta sotilaasta. Näytelmä kuvaa Pokemonien metsästystä. Uusintaesitys nähtiin kulttuuriviikon avajaisissa. Kuva: Kiti Salonen

PÖYTYÄ/Kyrö. Elisenvaaran toinen kulttuuriviikko käynnistyi juhlallisilla avajaisilla Kurkisalissa sunnuntaina. Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi tilaisuudessa kuultiin veteraanilauluja ja nähtiin lukion ilmaisutaidon ryhmän modernisointi Tuntemattomasta sotilaasta.

Kulttuuriviikko jatkuu sunnuntaihin saakka. Luvassa on musiikkia, runoutta, luentoja, näyttelyitä ja elokuvia ympäri Pöytyää.

–Kynnys osallistua on tehty mahdollisimman alhaiseksi. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, avajaisten tervehdyssanat lausunut kunnanjohtaja Anu Helin totesi.

 

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan Pöytyän kunnan internetsivuilta.

Lue lisää 04.04.2017 lehdestä