Marttilan kunta antoi kaikille hakijoille kesätöitä

0

MARTTILA. Marttilan kunta palkkaa kesätöihin kaikki kunnasta kesätöitä hakeneet nuoret. Kunnan kesätyöpaikkaa haki kevään aikana 45 marttilalaista tai Marttilassa pitkäaikaisesti asuvaa 16–19-vuotiasta nuorta. Tällä kerralla kaikille kesätyöpaikkaa hakeneille onnistuttiin myös löytämään paikat.

Kesätyöntekijöitä valittiin lähes kaikille kunnan toimialoille. Eniten kesätyöntekijöitä palkataan vapaa-aikatoimeen, sosiaalitoimen asumispalveluihin, tekniseen toimeen, päivähoitoon sekä kirjasto- ja kulttuuripalveluihin.

Kesätyöntekijät palkataan kuntaan pääsääntöisesti kuukauden jaksoiksi. Kesätyöntekijöiden työaika on kuusi tuntia päivässä ja työviikon pituus 30 tuntia.

Kunnan palkkaamien kesätyöntekijöiden lisäksi Marttilan kunta edistää nuorten kesätyöllistämistä maksamalla marttilalaisille yrityksille kesätyöllistämistukea vuosina 1996–2001 syntyneiden marttilalaisten tai Marttilassa pitkäaikaisesti asuvien nuorten työllistämiseen.