Päällystystyöt alkavat vapun jälkeen Ysitiellä ja kantatie 41:llä

0

AURA, PÖYTYÄ, ORIPÄÄ. Päällystystyöt alkavat vapun jälkeen tiistai-iltana kello 18 jälkeen valtatie 9:llä Auran ja Kyrön välillä. Uutta asvalttia laitetaan noin 5,5 kilometrin matkalle. Työ tehdään yötyönä kello 18 ja 06 välisenä aikana.

Liikenne kaksikaistaisella tiellä pysäytetään vuorotellen kummastakin suunnasta. Päällystystyö kestää neljä yötä.

Päällystystyöt alkavat tiistaina myös kantatie 41:llä Pöytyän Ordenojan ja Oripään välillä noin kuuden kilometrin matkalla. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Myös kantatiellä liikenne tullaan pysäyttämään vuorotellen kummastakin suunnasta. Päällystystyö kestää neljä päivää.

Auran ja Kyrön välisten päällystystöitten lisäksi Ysitielle on luvassa  samaan aikaan uutta asvalttia myös Liedon aseman ja Kärsämäen väliselle moottoritieosuudelle.

Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työmaitten kohdilla on alennettu nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.