Alex Naumi valittiin pöytätenniksen MM-kisoihin

0
Alex Naumi on valittu pöytätenniksen MM-kisajoukkueeseen.Kuva: Tuulia Kujanpää
Alex Naumi on valittu pöytätenniksen MM-kisajoukkueeseen.Kuva: Tuulia Kujanpää

KOSKI. Suomen Pöytätennisliitto on valinnut pöytätenniksen hallitsevan 15- ja 17-vuotiaiden Suomen mestarin, Kosken Kaiun Alex Naumin edustamaan Suomea aikuisten MM-kisoissa 29.5.–5.6. Düsseldorfissa Saksassa. MM-kisoihin saapuvat maailman parhaat mies- ja naispelaajat yli sadasta maasta.

Alex Naumi lähtee kisoihin yhdessä Suomen ykköspelaajan Benedek Oláhin kanssa. Oláh on maailmanlistalla miesten kaksinpelin 64:ksi sijoitettu. Naisissa Suomea edustavat Anna Kirichenko ja Annika Lundström.

Kaksinpelin lisäksi Alex pelaa sekanelinpeliä yhdessä Anna Kirichenkon kanssa. Miesten nelinpelipari ei ole vielä tiedossa. Naumille kisat ovat ensimmäinen kokemus todella suurista pöytätenniskisoista, joten hän lähtee kisoihin oppimaan ja pelaamaan parasta peliään lajin kuluvan vuoden päätapahtumassa.