Ben & Jerry’s -jäätelöillä vetää helposti makeaöverit

0

Smash-nuortensivu arvostelee Ben & Jerry´s -jäätelöt

Ben & Jerry’s: One sweet world, Special edition.
Kinuski-kahvikermajäätelöä, vaahtokarkkeja ja suklaanmakuisia &-merkkejä.
Kahvin ystäville tämä jäätelö on täysi ykkönen. Jäätelö on todella vahvasti painottunut kahviin, jonka seassa on myös kaiken läpi maistuva karamelli. Vaahtokarkki ja sen pehmeys jäävät melkolailla taka-alalle. Kovat tummansuklaan palaset toivat mukaan hieman pureskeltavaa, mikä oli ihan kivaa. Ehdottomasti jos pitää kahvista ja makeasta, on tämä jäätelö sopiva vaihtoehto – yhdellä istumalla sitä ei kuitenkaan pysty syömään makeutensa takia.
* * *

Ben & Jerry’s: Empower mint, Special edition.
Minttukermajäätelöä, suklaabrowniepaloja ja suklaista kermatoffeekastiketta.
Jäätelö maistui samalta kuin mikä tahansa minttusuklaajäätelö, mutta mintun maku oli paljon ylivoimaisempi. Pureskeltavana ominaisuutena joukosta löytyi browiepaloja, jotka olivat ihan kiva ominaisuus, mutta ehkä hieman tavanomaisia. Tämä jäätelö jäi kaipaamaan jotain uutta ja erikoista, mitä voisi toivoa Ben & Jerry’s jäätelöiltä.
* *

Ben & Jerry’s: What-a-lotta Chocolate cookie core, New.
Suklaakermajäätelöä, suklaanmakuisia keksinpaloja ja rouheinen suklaanmakuinen keksisydän.
Suurena suklaan rakastajana en osaa sanoa kuin kolme sanaa: ”Niin. Paljon. SUKLAATA”. Jäätelössä mukavinta oli se, että jokaisella lusikalla voi saada keksinpalan suuhunsa. Ja ehdottomasti paras makuelämys oli rouheinen keksisydän. Sanansa mukaan sydän oli pelkkää suussa rouskuvaa pehmeää ja tahmeaa keksiä. Miksei kukaan ole tehnyt pelkästään siitä jäätelöä? Jäätelö oli kuitenkin melko raskas syötävä, joten makeaöverit on taattu. (E.P.)
* * * *

Arvosteluasteikko
* * * * *  herkullinen
* * * *  hyvä
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on kynsien pureskelu
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi kynsien pureskelu