Smash testasi uudet Kane’s soda pop -limonadit – ja tykkäsi

0

Kane’s soda pop -limonadit ovat Olvin uusinta tuotantoa. Ne ovat erimakuisia kuin tavalliset limonadit, mutta myös täysin erilaisia kuin normaalit sodat. Kane’sit ovat hyvää vaihtelua perinteisiin limonadeihin kyllästyneille. Kane’sin maku on raikas ja hedelmäinen, mutta ei yhtään esanssinen eikä liian makea. Tietenkin pullon tyylikäs ulkomuoto on myös hyvä houkutus ostopäätökseen.

Kane’s Chula Vista Crush Raspberry & Lemon. Rasperry & Lemon maistuu juuri siltä, mitä etiketti lupaa. Maku on raikas, täyteläinen ja makein näistä kolmesta vaihtoehdosta. Juoma ei kuitenkaan ole mitenkään liian makea, sillä vadelman parina oleva sitruuna tasoittaa hyvin vadelman makeutta.
* * * * *

Kane’s Pasadena Pinch Lemon & Dragon fruit. Lemon & Dragon fruit on ehkä hieman kirpeä. Juomassa päällimmäisenä maistuu sitruuna, mutta maku ei ole liian  kitkerä. Juoma on raikas, mutta ehkä hieman mauton.
* * * *

Kane’s Garden Grove Spin Pomelo & Caramel. Pomelo & Caramel on hedelmäinen ja raikas sekä maun muistaa kauan juomisen jälkeenkin. Pomelo-hedelmä tekee mausta ehkä hieman kirpeän ja pistävän, mikä jäi ehkä vähän häiritsemään. Caramel-maku jäi mielestäni liikaa Pomelon peittoon, sillä en maistanut sitä laisinkaan. (I.M.)
* * *

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  makuelämys
* * * *  aika hyvä limu
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on taskulämmin piimä
* ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi taskulämmin piimä

 
Smash arvostelee -palsta on Auranmaan Viikkolehden Smash-nuortensivun nuorten avustajien toteuttama.