Kosken pahoinpitelyistä tarvitaan lisätietoja

0

KOSKI. Loimaan poliisi toivoo yhdenottoja henkilöiltä, joilla on tietoja Kosken Liparintien varrella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtuneesta kahdesta törkeästä pahoinpitelystä.

Poliisi hälytettiin yöllä paikalle selvittämään epäiltyjä pahoinpitelyjä sekä vahingontekoa. Paikalla oli paljon päihtynyttä nuorisoa, jotka olivat olleet juhlimassa läheisellä mökillä. Paikalle oli tuolloin saapunut  kaksi 18-vuotiasta salolaismiestä, jotka joutuivat usean koskelais- ja loimaalaisnuoren vihan kohteeksi.

Sen lisäksi, että salolaisnuoria pahoinpideltiin, heidän henkilöautoaan kolhittiin muun muassa rikkomalla autosta sivuikkuna.

Poliisi tutkii tapahtumia kahtena törkeänä pahoinpitelynä sekä vahingontekona.

Paikalla olleita ja asiasta jotain tietäviä pyydetään olemaan yhteydessä Loimaan poliisin numeroon 0295444933 tai Lounais-Suomen poliisilaitoksen sähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lisäksi tapahtuneesta voi olla yhteydessä Loimaan poliisiaseman päivystykseen. Se on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 8-16. Päivystyksen puhelinnumero on 0295417336.