Kyrön maauimala avautuu maanantaina

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön maauimala avautuu ensi maanantaina. Uimala on avoinna joka päivä kello 11–19 lukuun ottamatta juhannusviikon perjantaita, lauantaita ja sunnuntaita. Uimakausi jatkuu ainakin elokuun ensimmäiselle viikolle.

Viimevuotiseen tapaan uimalaan pääsevät uimaan Kyrön seudun kyläyhdistyksen jäsenet. Kyläyhdistyksen jäsenyys maksaa 10 euroa vuodessa, mutta oman perheen alle 15-vuotiaat lapset voi liittää yhdistyksen jäseniksi ilmaiseksi. Jäsenmaksun lisäksi uimisesta maksetaan neljän euron kertamaksu tai kolmekymppiä kymppikortista. Alle 3-vuotiaat yhdistyksen jäsenet polskivat ilmaiseksi.

Tänä kesänä uimaan pääsevät myös kyläyhdistykseen kuulumattomat alle 15-vuotiaat lapset täysi-ikäisen kyläyhdistyksen jäsenen kanssa. Heiltä peritään uimisesta viiden euron päiväjäsenmaksu.

Maauimalan uimakoulut pyörivät heinä-elokuussa. Kyläyhdistyksen puheenjohtajan Katariina Varjosen mukaan tulossa saattaa olla myös vesijumppia.

–Heinäkuun lopulla tulee taas vesiesterata Wibit, hän kertoo.

Kesäkuun ajan maauimalassa myös zumbataan torstaisin, poikkeuksena juhannusviikon torstai. Vesizumbaan ja mahdollisiin vesijumppiin voivat Varjosen mukaan osallistua muutkin kuin kyläyhdistyksen jäsenet.