Kytenyt roskakasa ja kova tuuli sytyttivät entisen viljankuivaamon tuleen Pöytyällä

0
Viljankuivaamona ja saunana toiminut rakennus paloi maan tasalle. Rakennus ei enää ollut käytössä. Kuva: Simo Päivärinta.
Viljankuivaamona ja saunana toiminut rakennus paloi maan tasalle. Rakennus ei enää ollut käytössä. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ. Viljankuivaamon ja saunan muodostama yhdistelmärakennus tuhoutui täysin keskiviikkona iltapäivällä syttyneessä tulipalossa Pöytyän Viitatiellä. Rakennus oli poistettu käytöstä eikä palo aiheuttanut henkilövahinkoja. Myöskään palon leviämisvaaraa ei päivystävän palomestarin mukaan ollut.

Paloa oli sammuttamassa useita yksiköitä. Palomestarin mukaan palon syttymissyy on selvillä. Palo sai alkunsa maanantaina ennen sadetta tehdystä roskien poltosta. Keskiviikkona puhaltanut kova tuuli sytytti roskakasan uudelleen, jolloin palo levisi rakennukseen maastoa pitkin.