Loukonkulman Lukon liikuntahalli pian jo harjassa

0
Loukonkulman Lukon liikuntahallihanke on edennyt hyvällä vauhdilla, vaikka töitä paiskitaan talkoilla.
Loukonkulman Lukon liikuntahallihanke on edennyt hyvällä vauhdilla, vaikka töitä tehdään talkoilla.

PÖYTYÄ/Kumila. Lukontalon kylkeen ovat jo nousseet uuden liikuntahallin elementtiseinät ja pihamaalla kootaan parhaillaan hallin kattoa. Katto rakennetaan muutamassa osassa aluskatteeseen asti valmiiksi maan tasalla. Parin viikon päästä katto-osat on tarkoitus nostaa paikalleen, minkä jälkeen kattotöistä on jäljellä muun muassa pellitys.
–Ihan aikataulussa hommat ovat. Ehkä aavistuksen jopa ollaan aikataulusta edellä, Loukonkulman Lukon hallihankkeen vetäjä Paavo Kallio iloitsee.
Liikuntahallia rakentaa kahdeksan hengen talkooporukka, jonka apuna on ollut työharjoittelua suorittaneita ammattikoululaisia. Kesäksi talkoolaisten avuksi on tarkoitus palkata 2–3 kesätyöntekijää. Muille halukkaille lisäkäsille talkootöitä löytyy Kallion mukaan viimeistään maalausvaiheessa.
Töitä työmaalla on paiskittu reilun kuukauden verran.

Lue lisää 6.6.2017 lehdestä