Murtomiehet liikkeellä Marttilassa ja Koskella

0

MARTTILA, KOSKI. Marttilan Teollisuustiellä olleisiin kahteen kuorma-autoon murtauduttiin keskiviikon vastaisena yönä. Autoista anastettiin omaisuutta. Marttilan keskustassa Myllypellontiellä olevaan kahvilaan murtauduttiin puolestaan torstain vastaisena yönä. Kahvilassa oli pengottu paikkoja ja anastettu omaisuutta.

Hämeentiellä Kosken keskustassa sijaitsevaan lounaskahvilaan murtauduttiin niin ikään torstain vastaisena yönä. Lounaskahvilassa oli pengottu kaappeja ja anastettu omaisuutta.

Mahdollisista havainnoista tapahtumiin liittyen pyydetään olemaan yhteydessä Loimaan poliisin vihjenumeroon 0295444933 tai Lounais-Suomen poliisilaitoksen sähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lisäksi havainnoista voi ilmoittaa Loimaan poliisiaseman päivystykseen, joka on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 8-16. Päivystyksen puhelinnumero on 0295417336.