25 tuntia putkeen suomalaista kulttuuria Kosken Nuortentuvalla

0

KOSKI. Kosken Nuorisoseuran mittava 1917–2017 kulttuuria -tapahtuma alkaa perjantaina kello 19.17 ja päättyy lauantaina kello 20.17.

25 tunnin mittainen non stop -kulttuuritapahtuma järjestetään Kosken Nuortentuvalla ja sen piha-alueella. Luvassa on taukoamaton tapahtumavyöry.

Runsaan vuorokauden aikana esitellään laajasti suomalaista kulttuuria. Perjantai-iltana Nuortentuvalla esiintyy kansanmusiikkiyhtyeitä, kansantanssijoita, sirkustaiteilijoita ja koulujen musiikkiryhmiä.

Yön ohjelmassa on Kosken Nuorisoseuran näytelmien videotaltiointeja sekä jääkiekon MM-finaalit vuosilta 1995 ja 2011. Nuorille on luvassa puolen yön aikaan kotimainen nuorisoelokuva ulkoilmaesityksenä Nuortentuvan terassilla.

25 tuntia kestävässä tapahtumassa on lisäksi muun muassa lausuntaa, suomalaisia satuja ja musiikki-leikkituokioita, asfalttimaalausta, karaoketanssit ja näyttelyitä.

Ohjelma päätyy lauantai-iltana yhteiseen juhlapoloneesiin ja Maamme-lauluun. Maamme-laulu kajahtaa kello 20.17.

Koko tapahtuma on maksuton ja vuorokauden aikana osallistujat voivat vapaasti tulla katsomaan esityksiä omien mieltymyksien mukaan.

 

 

1917–2017 kulttuuria -tapahtuma Kosken Nuortentuvalla alkaa perjantaina 25.8. kello 19.17 ja päättyy lauantaina kello 20.17. Facebook-sivuilla ”25 h kulttuuria Nuortentuvalla” on ohjelmaesittelyjä ja -vinkkejä sekä tarkempi ohjelma-aikataulu.