Auran minigolfrata sai testitiimiltä kiitokset

0
Aurassa pääsee nyt minigolfaamaan.
Aurassa pääsee nyt minigolfaamaan.

AURA. Jos mielii viheriölle puttailemaan, sellainen on pienimuotoisesti mahdollista nyt myös Aurassa. Viikkolehti kävi testaamassa yhdessä Emilia Elorannan ja Jenni Arvolan kanssa Nikkarinkujalle rakennetun yhdeksänreikäisen minigolfradan.
Helpoimpiin ratoihin kuuluivat tyttöjen mielestä kolmas ja kuudes reikä. Vaikein oli ylivoimaisesti seitsemäs rata. Kaikkinensa Auran minigolf sai testaajilta yläpeukun.
–Tämä oli kivaa. Ei liian vaikeaa eikä helppoa.
Jos minigolfmailoja tai -palloja ei löydy omasta takaa, niitä voi lainata maksutta Auran kirjastosta. Kuitenkin toisin kuin tiistain lehdessä kerrottiin, mailoja ei voi varata ennakkoon. Radan käyttö on maksutonta.

Lue lisää 8.8.2017 lehdestä