Pöytyän naiset Ykköspesiskarsintaan

0
Pöytyän pesisnaiset etenivät jo toisena vuonna peräkkäin Ykköspesiskarsintaan. Kuva: Olli-Pekka Pauna
Pöytyän pesisnaiset etenivät jo toisena vuonna peräkkäin Ykköspesiskarsintaan. Kuva: Olli-Pekka Pauna

PÖYTYÄ. Pöytyän naiset selvittivät tiensä Ykköspesiksen nousukarsintaan toisena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna matka on edennyt ilman tappioita, ja joukkueen saldo on komea: runkosarjassa 16 voittoa, juoksuero 313–55. Pudotuspeleistä on tullut neljä voittoa juoksuerolla 60–19.
Hämeenkyrön Räpsän Akatemiajoukkue pisti lohkofinaaleissa kampoihin tosissaan. Kumilassa keskiviikkona Pöytyän voittonumerot olivat 2–0 (4–3, 11–4). Lauantaina Hämeenkyrön sateessa oli sitten tosi tiukkaa: numerot 0–1 (3–4, 3–3).
Nousukarsinnoissa vastaan tulee Haminan Palloilijat. Paras kolmesta menetelmällä pelattavat karsinnat alkavat lauantaina Haminassa. Kumilassa pelataan sunnuntaina 27.8. kello 12 jo mahdollisesti ratkaiseva toinen ottelu.

Lue lisää 22.8.2017 lehdestä