Sunnuntai on Supersunnuntai: Pöytyällä pelataan ensi kertaa Superpesistä

0
Roni Wahl ja Pöytyän Urheilijoiden muu joukkue on ollut kovassa iskussa tällä kaudella. Sunnuntaina miehet yrittävät kaataa maineikkaan Superpesisjoukkueen Oulun Lipon. Kuva: Timo Kesti
Roni Wahl ja Pöytyän Urheilijoiden muu joukkue on ollut kovassa iskussa tällä kaudella. Sunnuntaina miehet yrittävät kaataa maineikkaan Superpesisjoukkueen Oulun Lipon. Kuva: Timo Kesti

PÖYTYÄ. Pöytyän Urheilijoiden upea pesäpallokausi huipentuu sunnuntaina 27.8. kun Kumilan Kymppi-Katto Areenalla pelataan kaksi huippuottelua.

Kello 12 naiset pelaavat noususta Ykköspesikseen Haminan Palloilijoita vastaan. Kello 17 alkaa Pöytyän historian ensimmäinen Superpesiksen kotiottelu, jossa miehet kohtaavat Superpesiskarsinnassa huippupelaajilla ryyditetyn Oulun Lippo Pesiksen.
Pöytyä haluaa haastaa tähdet omilla vahvuuksillaan ja kotiyleisön tuella.

Supersunnuntai-tapahtuma on osa Pöytyän ja kuntalaisten yhteistä tulevaisuusmatkaa; niinpä kunta kutsuu kaikki kuntalaiset osallistumaan otteluihin ja tarjoaa sisäänpääsyn 200 ensimmäiselle pöytyäläiselle kumpaankin otteluun tunnussanalla ”tulevaisuusmatka”.

Lisäksi Pöytyän Urheilun pesäpallo lahjoittaa sadalle ensimmäiselle lipun lunastaneelle katsojalle kotikunnasta riippumatta PöU-Pesis ämpärin (yksi/talous). Lipunmyynti ja ämpäreiden jako alkaa naisten otteluun kello 11 ja miesten otteluun kello 16.

Pöytyän Urheilijat toivovat, että tapahtumasta tehdään yhdessä todellinen Supersunnuntai: rikotaan kentän yleisöennätys, joka on tällä haavaa 632 ja kannustetaan Pöytyän joukkueet voittoon.

 

 

Lipunmyynti ja ämpäreiden jako alkaa sunnuntaina 27.8. naisten otteluun kello 11 ja miesten otteluun kello 16. Naisten ottelu alkaa kello 12 ja miesten kello 17.

Autoilijoiden kannattaa huomioida kulkuväylien ahtaus ja parkkipaikkojen niukkuus. Lisäparkkia on saatu läheiseltä pellolta.