Smash testasi Maraboun keksiuutuudet: ”Ei huonoa!”

0

Maraboun Home style -keksit lämmittävät mieltä kylminä syyspäivinä. Smash veti makeaöverit ja maistoi kaikkia kolmea.

Marabou Home Style soft inside -keksi
Tämä pehmeä keksi on melko varma valinta vieraspöytään. Pakkauksessa luvattu pehmeä sisusta tulee ehkä hieman laimeasti esiin. Keksi olisi voinut olla ehkä jopa vähän tahmea, mutta pelkkä pehmeys on jo hyvä plussa muuten todella hyvään suklaahippukeksiin. Maussa ei ole valittamista.
***

Marabou Home Style chocolate filled -keksi
Muuten tällä keksillä ei ole eroa pehmeään keksiin, mutta tässä onkin pehmeä sisusta vaihtunut kovaan ulkokuoreen ja maistuvaan suklaaseen keksin sisällä. Jos pehmeän ominaisuuden ja suklaatäytteen pystyisi jotenkin yhdistämään, olisi tämä keksi ollut aivan loistava. Ei tämäkään kuitenkaan huono ollut.
***

Marabou Home Style soft choco -keksi (uutuus)
Täydellinen keksivalinta herkutteluhetkiin, jos on suuri suklaan ystävä. Keksi on koostumukseltaan pehmeä ja suklainen. Kahvi tai kaakao sopii täydellisesti tämän keksin kanssa. Ehdottomasti paras näistä kolmesta, muttei kuitenkaan täydellinen. (E.P.)
****

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  herkullista
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko