Uutta naisenergiaa Marttilan seurakuntaan

0
Kati Koskivainio, Aija Haapalainen ja Tanja Savonen tietävät, että seurakuntatyössä kannattaa tehdä yhteistyötä.
Kati Koskivainio, Aija Haapalainen ja Tanja Savonen tietävät, että seurakuntatyössä kannattaa tehdä yhteistyötä.

MARTTILA. Marttilan seurakunnassa siunattiin samalla kerralla tehtävänsä kolme uutta työntekijää: kanttori Aija Haapalainen, lastenohjaaja Kati Koskivainio ja suntio Tanja Savonen. Vaikka tehtävät ja työajat ovat erilaisia, kaikki kolme korostavat yhteistyön merkitystä, sillä seurakunnassa ei juuri ole tapahtumia, jotka voisivat toteutua vain yhden työntekijän voimin.

Koskivainiolle moni seurakunnan päiväkerhoissa käyvistä lapsista on tuttuja jo entisestä ammatista yksityisenä perhepäivähoitajana. Lähellä toisiaan asuvina marttilalaisina Savonen ja Koskivainio ovatkin jo ennestään hyviä tuttuja. Vehmaan kanttorin tehtävistä Marttilaan tullut Haapalainen asuu naapurikunnan puolella, Tarvasjoella.

 

Katso myös kuka on Viikon henkilö.

 

 

Lue lisää 22.09.2017 lehdestä