Alma Stoltin 70-vuotisjuhlat

0

Alma Stoltin syntymäpäivät eivät olleet aivan pikkuiset pirskeet, kuten Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla Yläneellä ottamasta kuvasta selviää. Kuvaushetki ei ole tiedossa, mutta kuvauspaikka on Yliojan piha.

Kuvasta on tunnistettu seuraavat henkilöt: Ahonen Liisa, Arvola Aini, Haavio Jaakko, Junkkala Aino, Junkkala Lauri, Kanerva Kalle, Kivikoski Aili, Kivikoski Salme, Kivikoski Viljo, Kivimäki Erkki, Kivinen Yrjö, Korkeakoski Frans, Kreivilä Nikolai, Kuusela Saima, Kuusela Valtteri, Laakso Matilda, Laine Akseli, Laine Eeva, Laine Vihtori, Lammela Emil, Lammela Jyyne, Mansikkamäki Aksa, Mansikkamäki Yrjö, Mustila Svante, Myllymäki Alli, Myllymäki Tyyne, Myllymäki Salli, Mäenpää Helmi, Mäenpää Jussi, Mäkelä Aune, Ojala Lauri, Ojala Lea, Peltola Eero, Peltola Helka, Peltola Silja, Pohjanpalo Reinhold, Rantala Jussi, Ruohola Arvi, Ruohola Aune, Ruohola Hulda, Ruohola Vilho, Ruokonen Elina, Ruokonen Emil, Saariokari Anna, Saariokari Pekka, Saariokari Veikko, Savonius Hulda, Savonius Maija, Savonius Selim, Stolt Albert, Stolt Alma, Stolt Armas, Stolt August, Stolt Aune, Stolt Elli, Stolt Esko, Stolt Seppo, Stolt Tyyne, Tuomien Heikki, Tuominen Aimo, Tuominen Anni, Tuominen Kalle, Uusitalo Lahja, Uusitalo Yrjö, Vanhatalo Aili, Vanhatalo Anja, Vanhatalo Kasper, Vanhatalo Jaakko, Vuolukka Helvi, Vuolukka Jonnu, Ylinen Edla, Ylioja Aura ja Ylioja Tauno.

Henkilöt tunnisti Tauno Ylioja, (pikkupoika edessä äärimmäisenä vasemmalla).

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

Juttua on muokattu 16.10. Aune Stoltin nimi korjattiin Almaksi ja tekstiin lisättiin tunnistettujen nimet.