Helahovista tilapäisapu nuorisotilapulmaan

0
Nuoriso-ohjaaja Tuula Väänänen tarjoili Tiitus Tuurelle ja Olli Saurukselle mehua ja tortilloja nuorisotilan avajaispäivänä.
Nuoriso-ohjaaja Tuula Väänänen tarjoili Tiitus Tuurelle ja Olli Saurukselle mehua ja tortilloja nuorisotilan avajaispäivänä.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön nuoriso pääsi taas sisätiloihin ulkoa värjöttelemästä, kun maanantaina avattiin nuorisotila Helahoviin. Ensimmäisinä nuorisotilan haltuun ottaneet Anniina Ranta, Tiitus Tuure, Olli Saurus ja Aatu Kruunari olivat kohtuullisen tyytyväisiä uuteen tilaan. Nuoret kaipasivat vain biljardi- ja pingispöytiä.

Nuorisosihteeri Anna-Leena Ranto kertoi biljardipöydän olevan tilauksessa, sillä entisen nuokkarin biljardipöytä on liian suuri Helahoviin. Myöskään pingispöytä ei pienemmänkään biljardin rinnalle Helahovin tiloihin mahdu. Nuorisotoimi jatkaakin edelleen uuden nuorisotilan etsintää.

Nuorisotoimen toiveissa on löytää tila läheltä koulua. Helahovilla voisi nuorisosihteeri Anna-Leena Rannon mukaan olla edellytyksiä pidempiaikaiseksikin nuorisotilaksi, mutta tällä hetkellä tilassa toimitaan lukion ehdoilla.

 

Lue lisää 27.10.2017 lehdestä