Huumekuski yritti kaahata karkuun

0

AURA. Huumausaineen vaikutuksen alaisena ylinopeutta ajanut 18-vuotias turkulaisnainen lähti poliisia pakoon ja suistui tieltä Pöytyällä lauantai-iltana. Nainen selvisi vammoitta ulosajosta.

Takaa-ajo sai alkunsa Aurassa ysitiellä, kun poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto ylinopeutta. Partion lähdettyä perään auto lähti yrittämään karkuun edelleen Turun suuntaan. Auto kääntyi Riihikoskentielle, missä sen nopeus oli noin 130 kilometriä tunnissa.

Kuljettaja menetti autonsa hallinnan Pöytyän puolella, jossa auto suistui ojaan. Kuljettajaksi osoittautui 18-vuotias turkulaisnainen. Hän puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.