Kea-robotti kävi kertomassa kouluruuasta – katso video

0
Auran yhtenäiskoulun 5A-luokan oppilaita Kea-robotin vitsit naurattivat.

AURA. Aurassa pohdiskeltiin torstaina kouluruoka-asioita, kun Arkea toi Food & Fun -tapahtuman yhtenäiskouluun. Tapahtuman tiimoilta ruokailussa oli tarjolla tortillaa, mutta oppilaat saivat myös kouluruuasta kertoneen Kea-robotin vieraakseen. Kea kertoi muun muassa siitä, mitä kaikkea muuta voisi hankkia ruokahävikkiin tuhlaantuvilla rahoilla.

Auran yhtenäiskoulu pääsi pilottikohteeksi, sillä Kea-robotin kouluvierailu oli ensimmäinen laatuaan. Oppilaat vaikuttivat vastaanottavaisilta ja robotin hilpeä esitys sai hymyn myös yläkoululaisten huulille.

–Muistathan juoda myös maitoa, Kea muistutteli kerrottuaan ensin pari vitsiä.

 

Lue lisää 03.10.2017 lehdestä

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=o2A5IALwa7I” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]