Luokkalätkäturnauksessa pelattiin hymyssä suin – katso video

0
Yhteensä noin 150 Tarvasjoen ja Taatilan koulun kakkos- ja kolmosluokkalaista pääsi kokeilemaan jääkiekon pelaamista.
Yhteensä noin 150 Tarvasjoen ja Taatilan koulun kakkos- ja kolmosluokkalaista pääsi kokeilemaan jääkiekon pelaamista.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen jäähallilla Tiileri-Areenalla oli tiistaiaamulla melkoinen vilske ja vipinä. Yhteensä noin 150 Taatilan ja Tarvasjoen koulun kakkos- ja kolmosluokkalaista laittoi luistimet jalkaansa ja lähti luokkalätkäturnaukseen kokeilemaan, miltä tuntuu jääkiekon pelaaminen.

Luokkalätkäturnauksessa kaikki oppilaat pääsivät ainakin ottamaan tuntumaa jäähän. Osa oppilaista tyytyi pelkkään luisteluun, mutta kaikki halukkaat pääsivät myös pelaamaan. Kolmeen osaan jaetulla kentällä pelattiin molemmissa päädyissä parinkymmenen minuutin mittaisia pelejä ja keskellä oli tilaa harjoitella luistelukuvioita.

Luokkalätkäturnaus järjestettiin Tarvasjoella nyt ensimmäistä kertaa. TarU Hockeyn toiminnanjohtaja Lauri Isotalo kertoi mallia otetun Turusta ja Naantalista. Tammikuussa on tarkoitus järjestää toinen tapahtuma, johon kutsutaan muita Liedon ja Auranmaan kouluja.

Isotalo oli tyytyväinen tapahtumaan.

–Aluksi osa oppilaista sanoi, ettei varmana pelaa, mutta tapahtuman loppua kohden jono kentälle kasvoi, hän iloitsi.

 

Lue lisää 06.10.2017 lehdestä

 

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=rze7pgm9C4s” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]