Rattijuoppo törmäsi perään ja puuhun Kyrössä

0
Humalassa autoa kuljettaneen tamperelaismiehen auto törmäsi peräänajon jälkeen rajusti puuhun. Kuva: Simo Päivärinta.
Humalassa autoa kuljettaneen tamperelaismiehen auto törmäsi peräänajon jälkeen rajusti puuhun. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Kyrö. Rattijuoppo loukkaantui lauantai-illalla kello 19.10 aikaan Kyrössä ysitiellä aiheuttamassaan liikenneonnettomuudessa. Loimaan suunnasta tullut noin 40-vuotias tamperelaismies törmäsi edellään ajaneen loimaalaisnaisen henkilöautoon sillä seurauksella, että menetti ajoneuvonsa hallinnan. Mies ajautui vastaantulevien kaistan ylitse pientareelle törmäten isoon kuuseen. Puu katkesi ja kaatui törmäyksen voimasta.

Törmäyksessä loukkaantunut tamperelaismies kuljetettiin ambulanssilla tarkempiin tutkimuksiin. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,08 milligrammaa litrassa ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumuksekseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Loimaalaisnainen ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta hänen autonsa vaurioitui takaosastaan ja auto jouduttiin hinaamaan pois paikalta.