Syysloma alkoi keppihevostellen Oripäässä

0
Eeva Ojanperän tyylinäyte esteradalla.
Eeva Ojanperän tyylinäyte esteradalla.

ORIPÄÄ. Oripään ylväs vaakunaeläin oli pääosassa, kun liinaharjat hulmusivat Oripään liikuntahallilla. Syyslomaviikon alkajaisiksi oli järjestetty vauhdikas kepparipäivä, joka veti toistakymmentä keppihevosharrastajaa testaamaan halliin rakennettua rataa ja oppimaan kouluratsastuksen niksejä.

Ratavalmennuksen junailivat keppariharrastuksen parissa aktiivisesti jo vuoden verran touhunneet 12-vuotiaat Maiju Mäentausta ja Eeva Ojanperä.

–Tämä on monipuolinen harrastus: saa uusia kavereita, liikuntaa ja kädentaidot kehittyvät, Hiawathaa ja GRO Forfruitia ohjastaneet tytöt tuumivat. Keppihevosia tehdessä kädentaidot karttuvat kummasti.

 

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä