TarU Hockey voitti sarjakärjen

0
TarU Hockeyn edustusjoukkue voitti kolmosdivarin sarjakärjen Turun Kisa-Veikot ylivoimaisesti lukemin 7–4. Kuva: Markku Pönni
TarU Hockeyn edustusjoukkue voitti kolmosdivarin sarjakärjen Turun Kisa-Veikot ylivoimaisesti lukemin 7–4. Kuva: Markku Pönni

LIETO/Tarvasjoki. Taru Hockeyn edustusjoukkue otti lauantaina komean kotivoiton Turun Kisa-Veikoista maalein 7–4. Jäähyjen rikastuttama ottelu tarjosi runsaasti erikoistilanteita kummallekin joukkueelle.

Tarvasjoelle matkannut Kisurit oli ennen ottelua sarjakärjessä kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Hirvilaumalle Kisurit on tuttu vastustaja jo vuosien takaa, ja joukkueen runko onkin pysynyt myös hyvin kasassa. Vierasjoukkueen suosima pelitaktiikka oli siis hyvin hirvilauman tiedossa, kun taas toisinpäin tilanne oli keväästä muuttunut kotijoukkueen pelaajiston hieman vaihduttua.

Hirvilauman päävalmentaja Matti Tähkäpää oli ottelun jälkeen suojatteihinsa varsin tyytyväinen.

–Joukkue puolusti erittäin hyvin tällä kertaa, ei mitään häikäiseviä suorituksia, mutta varmaa puolustustyöskentelyä läpi ottelun. Matsi oli todella rikkonainen, mutta hyvin vietiin peliä lukuisista erikoistilanteista huolimatta, Tähkäpää kommentoi.

 

Ensi perjantaina hirvilaumalla on vuorossa vierasottelu Kankaanpäässä.

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä