TarU Hockeyssä juniorit ja konkarit sopivat hyvin samaan joukkueeseen

0
Treeniringin nuoret ja vanhat tulevat hyvin toimeen. Samuli Hakala, 39, voisi olla ikänsä puolesta Juuso Matikaisen, 17, isä.
Treeniringin nuoret ja vanhat tulevat hyvin toimeen. Samuli Hakala, 39, voisi olla ikänsä puolesta Juuso Matikaisen, 17, isä.

LIETO/Tarvasjoki. TarU Hockey on perustanut kolmosdivaria pelaavan edustusjoukkueensa rinnalle nelosdivarijoukkueen. Joukkue tuli tarpeeseen, sillä Tarvasjoella ei ollut tarjolla C-junioreiden jälkeen enää joukkuetta 15–16-vuotiaille nuorille ja monet vanhemmat pelaajat olivat lopettaneet, sillä edustusjoukkueen taso oli liian kova eikä voimaa tai halua löytynyt enää sille tasolle.

Synergiaa toimintaan saadaan joukkueiden yhteisistä treeneistä ja samoista toimihenkilöistä.

–Kun treenataan yhdessä, on mahdollista peluuttaa samoja pelaajia molemmissa joukkueissa, joukkueiden joukkueenjohtaja Ari Airas paljastaa.

–Tämä systeemi antaa nuorille mahdollisuuden pelata miesten pelejä. Saa kovempia pelejä alle ja kehittyy sitä kautta, kertoo Samuli Hakala, joka on nelosdivarijoukkueen ikäpresidentti, 39 vuotta.

Nuorin pelaaja on 16-vuotias, joten ikäeroa on reippaasti yli 20 vuotta. Vanhemmilla pelaajilla on monta kokemuksen painavaa sanaa kerrottavana nuoremmille kiekkolupauksille. Nuoret taas tuovat joukkueeseen energiaa, josta vanhempien pelaajien on hyvä ammentaa motivaatiota liiketason ylläpitämiseen.
Tuomas Honkasalo

 

 

Lue lisää 13.10.2017 lehdestä