Pöytyän terveyskeskus tarjoaa sähköistä ajanvarausta

0

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän alueella on otettu käyttöön sähköinen ajanvaraus. Tällä hetkellä sähköisellä ajanvarauksella voi varata ajan suuhygienistiltä hammaskiven poistoa varten, vastaanottoajan psykiatrisilta hoitajilta tai ajan syksyn kausi-influenssarokotusta varten.

–Sähköinen ajanvaraus on uusi, täydentävä mahdollisuus. Vanhat ajanvarauskonstit ovat myös edelleen käytössä, terveyden edistämisen yhdyshenkilö Merja Männikkö painottaa.

Sähköisellä ajanvarauksella asiakkaille tarjotaan helpompi tavoitettavuus palveluun ja madalletaan kynnystä ajan varaamiseen. Palveluun pääsee kuntayhtymän nettisivujen kautta pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Järjestelmää on Männikön mukaan testailtu syyskuun alusta lähtien. Influenssarokoteaikoja on sitä kautta voinut varata marraskuun alusta asti.

Järjestelmää on tarkoitus pikku hiljaa laajentaa myös muihin palveluihin, joita terveyskeskus tarjoaa. Lääkäriaikoja sähköisen ajanvarauksen kautta ei kuitenkaan ole mahdollista varata jatkossakaan, koska se edellyttää hoidontarpeen arviointia.