Härkätulet palavat loppiaisena Koskella ja Marttilassa

0

KOSKI, MARTTILA. Kosken Lions-klubi sytyttää loppiaisena Härkätulet Härkätien varrelle. Klubin sihteeri Jyrki Anttila kertoo leijonien sytyttävän Härkätulet nyt toista kertaa. Tulet syttyvät lauantaina iltakuudelta.

Tulia poltetaan pääosin taajama-alueen ulkopuolella pellon reunalla ja liittymien läheisyydessä, ei kuitenkaan metsäosuuksilla eikä rakennusten lähellä.

Lauantaina poltettavat noin sata jätkänkynttilää Leijonat sahasivat valmiiksi viime lauantaina Westaksen sahalla sahan lahjoittamasta puutavarasta.

Marttilassa Härkätulia polttavat monet Härkätien varrella asuvat yksityishenkilöt. Varsinkin Salontieltä Marttilan keskustaan päin olevalla tieosuudella on sytytetty useiden vuosien ajan loppiaisiltana erilaisia pieniä tulia.