Kosken Maljasta isketään viikonloppuna

0

KOSKI. Jo 13. kerran pelattava Kosken Malja isketään loppiaisviikonloppuna Kosken liikuntahallilla. Suomen suurimpiin pöytätenniskilpailuihin kuuluva kisa houkuttelee paikalle 150 pelaajaa ympäri Suomea.

Espoon Mika Räsänen puolustaa miesten kaksinpelin voittoa, mutta saa kovan vastuksen ainakin TIP-70:n venäläisvahvistuksesta Sergei Saveljevista, seuratoveristaan Toni Soineesta sekä ikinuoresta Pasi Valastista. Myös isäntäseura Kaiun Alex Naumi on väläytellyt syksyn aikana siihen malliin, että maljahistorian ensimmäinen koskelaisvoitto ei ole lainkaan mahdottomuus.

Isäntäseuran pelaajia on tulessa peräti 23. Heidän joukossaan on kuusi kilpailu-uransa aloittavaa pingiskoululaista.

–Kilpailukokemusta hankitaan, mutta samalla Kosken Malja on vuoden tärkein varainhankintaprojektimme. Taustaväelle riittää puuhaa niin kisakansliassa kuin keittiössäkin, sanoo Kaiun pöytätennisajoston puheenjohtaja Tero Naumi.

 

Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut kisasta: http://koskenkaiku.fi/poytatennis/kosken-malja/