Kyrön yhdistykset tiivistävät yhteistyötään

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön seudulla toimivat järjestöt ja yhdistykset keskittävät voimiaan erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

–Yhdistykset touhuavat valtavia määriä, mutta vetäjiä on hirvittävän vähän. Katsoimme, että voimavarojen keskittäminen olisi järkevää, kertoo Kyrön seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Kaajalahti järjestötapaamisen annista.

Seuraava yhdistysten yhteistuumin järjestämä yleisötilaisuus on laskiaissunnuntaina 11. helmikuuta, jolloin tapahtuu laskiaisen merkeissä sekä Kyrön koululla että maauimalassa. Ohjelmaa on luvassa sekä lapsille että vähän varttuneemmille.

–Maauimalan lammen jäälle on tarkoitus pystyttää napakelkka, mikäli sellainen vielä jostain löytyy. Sauna lämpiää, avantoon pääsee uimaan ja makkaraa on tarjolla, Kaajalahti kuvailee ohjelmaa. Tiistain avantoillat ovat olleet hyvin suosittuja.

Maauimalan alueen pitemmän aikavälin kehittämissuunnitelmiin kuuluu laiturin rakentaminen lampeen. Vielä ensi kesäksi sitä ei välttämättä tehdä, mutta asia pistettiin vireille.