Kyröön ei tullutkaan uutta uima-allasta – alikulkutyömaa etenee aikataulussa

0
Alitus on Kyrön puolelta jo lopullisessa syvyydessään. Markus Tammisella riittää kiireitä.
Alitus on Kyrön puolelta jo lopullisessa syvyydessään. Markus Tammisella riittää kiireitä.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön rautatien alikulkutyömaan urakasta on tähän mennessä tehty noin kaksi kolmasosaa, joten näillä näkymin se valmistuu aikataulunsa mukaisesti elokuun loppuun mennessä. Itse alikulku tulee käyttöön jo muutamia viikkoja aikaisemmin, sillä urakan viimeistelytöihin sekä ympäristö- ja siivoustöihin tarvitaan niihinkin oma aikansa.

Ennen alikulkutyömaan aloittamista osa kyröläisistä väitti pohjaveden nousevan alikulkutyömaan kohdalla niin korkealle, että Kyröön saadaan uusi uima-allas.

Tämän talven ja viime syksyn sateet ovat työmaan vastaavan mestarin Markus Tammisen mielestä osoittaneet, ettei tästä ole pelkoa eikä pohjavesi ole aiheuttanut työmaallekaan ongelmia. Jonkin verran haittaa sateista on silti ollut, koska märkyys on hidastanut eristystöitä.

 

Lue lisää 09.01.2018 lehdestä