Uuden seurakunnan nimeksi ehdolla ainakin Martinkoski ja Marttilankoski

0
Onko kuvassa kenties tulevan Martinkosken tai Marttilankosken seurakunnan Kosken kirkko?
Onko kuvassa kenties tulevan Martinkosken tai Marttilankosken seurakunnan Kosken kirkko?

KOSKI, MARTTILA. Kosken ja Marttilan yhteisen seurakunnan nimestä jätettiin vajaa kymmenen ehdotusta. Nimiehdotukset esitellään infotilaisuuksissa ensi viikolla. Seurakuntien yhdistymistä valmistelevan ohjausryhmän puheenjohtaja Pertti Ruotsalo paljastaa kuitenkin varteenotettavimpina pitämänsä vaihtoehdot: Martinkosken tai Marttilankosken seurakunta.

–Kumpikin ehdotus on perusteltu, sillä niissä näkyy molempien nykyisten seurakuntien nimi, Ruotsalo toteaa ja pitää nimiä sikälikin perusteltuina, että seurakuntien mahdollisesti yhdistyessä kumpikin kunta jatkaa edelleen olemista.

Ensi viikolla pidettävissä infotilaisuuksissa seurakuntalaisille kerrotaan yhdistymissuunnitelmista sekä kuulostellaan seurakuntalaisten ajatuksia yhdistymisestä. Samalla paljastetaan myös loputkin nimiehdotukset. Tarkoitus on Ruotsalon mukaan tunnustella, miltä nimet seurakuntalaisten suussa maistuvat.

–Vielä saa ehdottaa muitakin nimiä, hän kannustaa seurakuntalaisia pohtimaan nimiasiaa.

 

Infotilaisuus Marttilan seurakuntatalolla torstaina 18.1. kello 18 ja Kosken seurakuntatalolla sunnuntaina 21.1. messun jälkeen.

 

Lue lisää 12.01.2018 lehdestä