Kanalaan tunkeutujat saatiin kiinni poliisikoirien avustuksella Oripäässä

0

ORIPÄÄ. Loimaan poliisi sai hälytyksen Oripäässä sijaitsevaan kanalaan varhain perjantaiaamuna. Kanalan työntekijä oli herännyt hieman ennen neljää tunkeilijoiden aiheuttamaan meteliin ja ilmoitti siitä eteenpäin.

Jäljistä päätellen tekijöitä oli ollut useampia ja nämä olivat yrittäneet tunkeutua useampaan tuotantotilaan. Ilmeisesti ainakin yhteen tilaan tunkeutujat olivat päässeet sisälle.

Loimaan poliisia tuli avustamaan kaksi koirapartiota Turusta. Onnistuneiden jäljestyksien jälkeen kiinni saatiin useampia miespuolisia henkilöitä. Toinen koirista ajoi maastossa noin kolmen kilometrin jäljen ja toinen koirista viiden kilometrin jäljen.

Kiinniotetut miehet eivät ole paikkakunnalta. Poliisi löysi myös tekijöiden käyttämän auton.

Poliisi tutkii tapausta julkisrauhan rikkomisena ja salakatseluna.