Kyröntie menossa poikki huhtikuussa – väliaikaista siltaa ei ole tulossa

0
Loukolan sillan remontti uhkaa katkaista Kyröntien huhtikuussa.
Loukolan sillan remontti uhkaa katkaista Kyröntien huhtikuussa.

PÖYTYÄ. Kyröntie todennäköisesti katkeaa huhtikuusta alkaen seitsemäksi kuukaudeksi, kun Loukolan sillan remontti alkaa. Maanantaisessa katselmuksessa tutkittiin mahdollisuutta järjestää kiertotie läheisten yksityisteiden kautta. Jos kiertotie toteutuu, se tulee vain maatalouskoneiden käyttöön. Yksityisautot joutuisivat kiertämään Auran kautta.

Ely-keskus on vaatinut Pöytyän kuntaa maksamaan puolet kustannuksista, jos siltaremontin ajaksi rakennettaisiin väliaikainen silta. Väliaikaisen sillan kustannukset olisivat noin 200 000 euroa, joten asiasta koituisi kunnalle 100 000 euron lasku.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

 

Lue lisää 23.02.2018 lehdestä