Kyröntien katkaisua vastaan kerätään adressia

1
Loukolan sillan tuntumassa olevien tienviittojen kilometrimäärät eivät päde enää huhtikuussa, mikäli väliaikaista siltaa ei saada.
Loukolan sillan tuntumassa olevien tienviittojen kilometrimäärät eivät päde enää huhtikuussa, mikäli väliaikaista siltaa ei saada.

PÖYTYÄ/Karinainen. Loukolan sillan remontti on tuomassa autoilijoille huhtikuussa pitkän kiertotien, mikä on herättänyt runsaasti huolta alueen asukkaissa ja yrittäjissä. Parhaillaan Kyrössä kerätään adressia Kyröntien liikenteen turvaamiseksi myös remontin aikana. Adressi löytyy ainakin Kyrön Salesta, Kyrön K-marketista, St1:ltä, Torin Eväästä ja Kulta-Kellosta.

–Vielä on vähän auki, kuinka kauan nimiä kerätään, mutta pari viikkoa varmaan on sopiva aika, kertoo Ilkka Martti Karinaisten kyläyhdistyksestä.

Kyröntiellä lähellä Heikinsuon risteystä sijaitsevan Loukolan sillan remontti uhkaa katkaista Kyröntien huhtikuussa. Remontti kestää seitsemän kuukautta. Tietä kulkee noin 2000 autoa vuorokaudessa.

Väliaikaisen yhteyden rakentaminen maksaisi noin 200 000 euroa. Pahimmillaan sillan katkaisu voi merkitä jopa kolmenkymmenen kilometrin mutkaa. Läpikulkuliikenteelle Auran kautta kiertäminen merkitsisi kymmentä ylimääräistä kilometriä.

Paikalliselle elinkeinoelämälle Kyröntien katkeaminen olisi kova takaisku.

 

Lue lisää 02.02.2018 lehdestä

 

1 KOMMENTTI

  1. Tuskin väliaikainen silta niin palkjoa maksaisi jos se tehtäisiin järkevästi.
    Armeija voisi sen hoitaa ja varusmiehet harjoitus työnään kasata sen näin kuluja ei tule yhtään.
    Kun kuitenkin armeijan tulee harjoitela tilapäisen sillan tekoa.

Kommenttien lisääminen on estetty.