Kosken VPK saamassa uuden paloaseman

0
Kari Tiensuu ja Mika Pettersson iloitsevat päätöksestä rakentaa uusi paloasema vanhan remointoimisen sijasta.
Kari Tiensuu ja Mika Pettersson iloitsevat esityksestä rakentaa uusi paloasema vanhan remointoimisen sijasta.

KOSKI. Kosken VPK:n pitkäaikainen toive paremmasta ja toimivammasta paloasemasta on nytkähtämässä eteenpäin. Vanhan remontoimisen sijasta Koskelle suunnitellaan nyt uutta paloasemaa.

Kunnan ja Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kanssa helmikuussa pidetyssä palaverissa todettiin yhteisesti, että taloudellisesti ja toiminnallisesti kestävin ratkaisu on vanhan paloaseman remontoimisen sijasta uuden rakentaminen.

Kosken kunnanhallitus onkin päättänyt esittää kunnanvaltuustolle, että ensi vuodelle paloaseman katon kunnostamiseen suunniteltu 40 000 euroa siirretään tämän vuoden talousarvioon paloaseman suunnitteluun ja projektin käynnistämiseen. Samalla käynnistetään uuden paloaseman vaatima asemakaavamuutos. Uutta paloasemaa kaavaillaan Koskentien ja Kasperintien väliselle tontille.

 

Lue lisää 23.03.2018 lehdestä