Poliisi otti murtomiehen kiinni Marttilassa

0
Kosken TB:n kahvio oli murtomiehen ensimmäinen kohde. Kuva: Simo Päivärinta.
Kosken TB:n kahvio oli murtomiehen ensimmäinen kohde. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI, MARTTILA, TARVASJOKI. Poliisin ”vanha tuttu” murtautui kolmeen eri paikkaan lauantain vastaisena yönä Koskella, Marttilassa ja Tarvasjoella. Poliisi otti noin 20-vuotiaan miehen kiinni takaa-ajon jälkeen Marttilassa.

Mies murtautui lauantaiyönä Kosken Teboilin ja Marttilan Jasepuu Oy:n tiloihin. Lopuksi hän murtautui aamulla vielä Tarvasjoen Seolle.

Poliisi sai haltuunsa epäillyn tekijän käyttämän henkilöauton, jossa oli sekalainen määrä anastetuksi epäiltyä tavaraa. Varkauksien lisäksi asiaa tutkitaan muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja niskoitteluna poliisia vastaan.