Tarvasjoen omakotitalon palossa ei epäillä tuhopolttoa

0
Tältä rakennus näytti palon jälkeisenä aamuna 18. helmikuuta. Kuva: Simo Päivärinta
Tältä rakennus näytti palon jälkeisenä aamuna 18. helmikuuta. Kuva: Simo Päivärinta

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen Virolan asuntoalueella 17. helmikuuta palaneen omakotitalon syttymissyy on edelleen tutkinnassa. Syy ei tutkinnanjohtaja Jussi Helesvirran mukaan vielä ole paljastunut, mutta tuhopolttoa ei hänen mukaansa ole syytä epäillä.

–Palo on todennäköisesti lähtenyt itse talosta eikä ulkopuolisen tahon toimesta, Helesvirta sanoo.

Pitkään tyhjillään ollut talo oli remontissa ja remontti likipitäen valmis. Talo oli jäänyt tyhjilleen aiemman palon vuoksi. Silloin tuli tärveli talon remonttikuntoon, mutta nyt talo tuhoutui kokonaan.

 

Lue uutinen tulipalosta: Tuli tuhosi omakotitalon Tarvasjoella