Anni Timoselle SM-pronssia Naisten liigassa

0
Anni Timonen, 15, on nyt SM-mitalisti.
Anni Timonen, 15, on nyt SM-mitalisti.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjokelaisen kiekkoilijan Anni Timosen, 15, edustama Team Kuortane voitti SM-pronssia. Lauantaina Espoossa pelatussa pronssiottelussa Team Kuortane kaatoi Bluesin maalein 0–5. Pronssi on nuoren joukkueen ensimmäinen SM-mitali. Kolmoskentän pakkiparissa pelannut Timonen oli mukana joukkueen kokoonpanossa jokaisessa pudotuspeliottelussa.
Myös muita auranmaalaisia jääkiekkoilijoita tavoittelee parhaillaan SM-mitaleita. Tarvasjokelaisen Oskari Rauhalan edustama TPS pelaa perjantaina Tapparaa vastaan paikasta finaaliin B-nuorten playoffeissa. Auralaiset Niki Korpialho ja Santeri Antikainen puolestaan pelaavat niin ikään TPS:n riveissä C-nuorten SM-mitaleista. Finaalipaikasta pelataan lauantaina Bluesia vastaan.