Kaikkien aikojen futiskesä: kolme auranmaalaista joukkuetta aloittaa kutosdivarissa

0
APU:n ja Marttilan Murron kohtaaminen Marttilan turnauksessa päättyi muutama viikko sitten Murron 3–0 voittoon. Kuva: Tuomas Honkasalo
APU:n ja Marttilan Murron kohtaaminen Marttilan turnauksessa päättyi muutama viikko sitten Murron 3–0 voittoon. Kuva: Tuomas Honkasalo

AURANMAA. Länsi-Suomen piirin miesten jalkapallon kuudennessa divisioonassa tunnustetaan tällä kaudella auranmaalaista väriä, sillä Auran Palokunnan Urheilijat, Kyrön Palloseura ja Marttilan Murto ovat ilmoittaneet sarjaan edustusjoukkueensa.

Kutosdivari on Länsi-Suomen piirissä jaettu neljään eri lohkoon, joista lohkojen kaksi ensimmäistä nousee vitosdivariin kauden päätteeksi. Se on niin Auran, Kyrön kuin Marttilankin kauden päätavoite.

–Reilu 20 vuotta olen varmaan tahkonnut futista eikä ole tainnut olla samanlaista tilannetta, että kolme auranmaalaista joukkuetta on kutosdivarissa. Kyllä siinä on enemmän tunnetta, kun lähtee pelaamaan naapureita vastaan, APU:n Juuso Saarenvalta myhäilee.

Kaikki joukkueet nimeävät paikallismatsit kauden pääotteluiksi. Jokainen kohtaa toisensa kolme kertaa kauden aikana. Muut pelit pelataan Liedossa, Paattisilla, Alastarolla ja Loimaalla.

 

Kausi käynnistyy APUn osalta perjantaina 27.4. Marttilassa, kun APU kohtaa LoPSin. Peli alkaa kello 19.30.
KyPSin ja Marttilan Murron kausi alkaa kuumalla paikalliskamppailulla, jossa joukkueet kohtaavat toisensa. Peli pelataan sunnuntaina 29.4. Marttilassa kello 18.15.

 

Lue lisää 20.04.2018 lehdestä