Riihikosken toria elävöitetään: tarjolla tori-isännyyttä

0
Anneli Rantanen iloitsee kalakauppiaan saamisesta Riihikosken torille. Ilpo Peltosen mukaan kala on käynyt mukavasti kaupaksi.
Anneli Rantanen iloitsee kalakauppiaan saamisesta Riihikosken torille. Ilpo Peltosen mukaan kala on käynyt mukavasti kaupaksi.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Pyrkimykset Riihikosken torin elävöittämiseksi jatkuvat tänä kesänä uusin ideoin. Toukokuussa torilla aloitetaan teemapäivät, joiden isännäksi tai emännäksi toivotetaan tervetulleeksi niin yritykset, yhdistykset kuin muutkin yhteisöt. ”Tori-isäntä” saa toripäivän ajaksi Mäkiäisten työväentalon salin ääni- ja kuvalaitteineen käyttöönsä. Tilaisuutta voi hyödyntää niin oman yrityksen tai yhdistyksen markkinoimiseen kuin tuotemyyntiinkin. Vuokraa tilan käytöstä ei peritä.

–Jokainen saa tehdä päivästä oman näköisensä, Kalevi Alakoski sanoo ja lupaa Turinatupa-kahvilalta apua mahdollisiin tarjoiluihin.

Mäkiäisten Työväenyhdistys on ennakkoon tarjonnut torin päätähden rooleja noin 30:lle eri toimijalle. Kiinnostusta on Alakosken mukaan ollut, mutta muillakin on vielä mahdollisuus tori-isännyyteen. Tarjotun estradin voisivat ottaa haltuunsa vaikkapa musikantit.

Torin elävöittämiseksi Mäkiäisten Työväenyhdistys jo aiemmin vaihtoi toripäivän torstaista perjantaille, jolloin torille saatiin myös kalakauppias. Riihikosken torilla asiakkaita palvelee Peltsin Kala.

 

Kiinnostuitko tori-isännyydestä? Tarkempiin kysymyksiin vastailee ja varauksia vastaanottaa Reijo Viiri sähköpostitse reijo.viiri@live.com tai puhelimitse 040 740 7310.

Kurkkaa kuka on Viikon henkilö.

 

Lue lisää 24.04.2018 lehdestä