Helle haastoi suomenmestaruudesta Raasissa kisanneet huumekoirat

0
Huumekoirat kisasivat keskiviikkona Raasissa suomenmestaruuksista. Pasi Oiva ja Mortti valmistautumassa maastoetsintään.
Huumekoirat kisasivat tiistaina Raasissa suomenmestaruuksista. Pasi Oiva ja Mortti valmistautumassa maastoetsintään.

PÖYTYÄ/Raasi. Kaikenlaiset pedot kyistä punkeihin ja metsoihin vaanivat poliisin huumekoirien SM-kisoihin osallistuneita tiistaina Pöytyän Raasissa. Kovimmat haasteet asetti kuitenkin helle. Maastoetsintäpisteellä tuomaroinut Tero Viinamäki totesi nuuskimisen olevan koirille yllättävän raskasta työtä, etenkin helteellä.

Raasin metsissä suomenmestaruutta jahtasi 16 koirakkoa ympäri Suomen. Kolmepäiväisten SM-kisojen aikana kilpailijat suorittivat Raasissa myös jäljestystehtäviä. Keskiviikkona oli vuorossa etsinnät huoneistoissa, varastoissa ja ajoneuvoissa. Torstaina kisat huipentuivat kauppakeskus Myllyssä matkalaukkuetsintään. Näiden lisäksi koirat kilpailivat tottelevaisuudesta.

 

Lue lisää 18.05.2018 lehdestä