Horristen päiväkodista syntymässä kaupat

0
Horristen entiselle koululle ja päiväkodille on löytynyt ostaja.
Horristen entiselle koululle ja päiväkodille on löytynyt ostaja.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunta on tekemässä kaupat entisestä Horristen koulusta, joka viimeksi toimi Lounatuulen päiväkotina. Kauppojen teko tulee mahdolliseksi, kun kevään aikana rakennuksen pihalla havaittu öljyvahinko on saatu siivottua. Rakennuksen on ostamassa Aurala Sijoitus Oy 90 000 eurolla.

Rakennusta kaupattiin kevättalven aikana nettihuutokaupassa. Korkeimman tarjouksen teki Aurala Sijoitus, jonka jättämä 70 400 euron tarjous ei kelvannut Liedon kunnalle. Neuvotteluja kuitenkin jatkettiin ja hintaa saatiin hieman hilattua ylöspäin.

Aurala Sijoitus Oy:n taustalla on auranmaalaisia yrittäjiä, jotka jo ennättivät ostaa Auran Valintatalon kiinteistön kunnes Auran kunta päättikin käyttää siihen etuosto-oikeuttaan. Horrisiin he suunnittelevat muun muassa toimistotiloja ja osa tiloista aiotaan vuokrata.

 

Lue lisää 11.05.2018 lehdestä