Humalaisen kuljettama kuorma-auto törmäsi traktoriin

0

PÖYTYÄ. Humalaisen miehen kuljettama kuorma-auto törmäsi kääntymässä olleeseen traktoriin Pöytyällä kantatiellä lauantaina kello 17.40. Kuorma-auto jatkoi matkaan tapahtuman jälkeen, mutta Kokemäen poliisi tavoitti auton ja sen kuljettajan kakkostien varrelta olevalta levähdysalueelta Kokemäeltä.

Törmäys sattui, kun kylvökonetta vetänyt traktori oli kääntymässä peltoliittymään. Traktorin perässä tullut kuorma-auto ohitti työkoneyhdistelmän vasemmalta törmäten traktorin renkaaseen ja kylvökoneeseen. Kuorma-auto ei pysähtynyt kolaripaikalle. Poliisi sai vajaan tunnin kuluttua ilmoituksen, että samainen auto kääntyi kantatieltä kakkostiellä ja jatkoi matkaa Porin suuntaan. Kuorma-autosta oli useampi rengas rikki.

Kokemäen poliisin tavoittama 1950-luvulla syntynyt merikarvialainen kuljettaja puhalsi alkometriin 2,24 promillen humalasta kertovan lukeman. Mies myönsi törmänneensä traktoriin. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeänä rattijuopumuksena.