Katso listaa: Lounais-Suomen poliisi twiittaa hälytyksensä perjantaina

0

LOUNAIS-SUOMI. Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee perjantaina kello 7 alkaen 24 tunnin ajan poliisilaitoksen alueen poliisille tulleet hälytystehtävät Twitterissä. Twiiteissä kerrotaan tehtävien luonne ja lyhyt kuvaus tapahtumasta. Henkilöitä twiiteissä ei yksilöidä eikä tarkempia tapahtumapaikkoja kerrota.

Normaalisti poliisi kertoo työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat poliisin mukaan vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko tehtävien kirjo. Vastaavia kampanjoita on toteutettu useiden eri poliisilaitosten alueella aikaisemmin.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen vuorokautta voi seurata poliisilaitoksen twitter-tililtä @L-S_poliisi tai poliisilaitoksen www-sivuilta. Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi24h.