Marttila suunnittelee lasten liikennepuistoa

0
Marttilan vanhalle urheilukentälle suunnitellaan liikennepuistoa. Parhaassa tapauksessa liikennepuisto saattaa valmistua jo myöhään syksyllä, mutta todennäköisimmin kuitenkin vasta ensi keväänä. Kuva: Asko Virtanen
Marttilan vanhalle urheilukentälle suunnitellaan liikennepuistoa. Parhaassa tapauksessa liikennepuisto saattaa valmistua jo myöhään syksyllä, mutta todennäköisimmin kuitenkin vasta ensi keväänä. Kuva: Asko Virtanen

MARTTILA. Marttilan vanhalle urheilukentälle aiotaan rakentaa lasten liikennepuisto. Kunnanhallitus päätti hakea yhteensä 42 000 euron hintaiseen hankkeeseen Leader-tukea Varsinais-Suomen Jokivarsikumppaneilta. Mikäli tukea saadaan anottu 65 prosenttia, se kattaa kuluista 27 300 euroa.

Varsinaisen liikennepuiston lisäksi kentälle suunnitellaan pientä varastorakennusta polkuautojen ja alueen kunnostusvälineiden säilyttämiseen. Sen yhteyteen on suunniteltu myös pientä lähivirkistysaluetta.

Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa kunta, mutta Marttilan nuorisojärjestöjä ja urheiluseuraa pyydetään yhteistyökumppaneiksi hankkeen talkootyöosuuteen.

 

Lue lisää 25.05.2018 lehdestä